Folosește codul RHIZOME20 pentru 20% reducere la toate produsele de pe site

  • Coșul este gol!

Returnari


RETURNARI


Conditii de returnare


Da, poti comanda, proba si returna, daca este cazul!


Inainte de a comanda orice produs, te rugam insistent sa verifici cu atentie produsul pe site. In pagina de descriere a produsului vei gasi toate informatiile necesare. In cazul in care doresti mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi la: contact@rhizome.com sau telefonic: 0752832241 . De asemenea, in acceasi pagina destinata produsului, ai la dispozitie zoom-ul pentru a avea posibilitatea de a studia in detaliu atat compozitia materialului din care este fabricat cat si detaliile acestuia.


 Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. 


Doar produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. 


 Termenii de returnare 


  • Trebuie sa ne anuntati prin e-mail: contact@rhizome.ro sau telefonic la 0752 832 241 in primele 7 zile de la primirea comenzii cu ce produse doriti sa returnati, avand termen limita pana in a 14 a zi pentru a le returna. 


- Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie. Produsele trebuie sa aiba eticheta intacta si nedesfacuta. 


- Pantofii trebuie sa fie in cutia originala, fara defecte. Nu vom primi incaltaminte cu urme de uzura. Va sfatuim sa probati pantofii pe covor pentru a evita aparitia urmelor pe talpa.


 Intra in sarcina clientului sa solicite serviciile curierului pentru returnarea produselor, costurile fiind suportate de catre acesta. 


 IBAN 

Va rugam sa indicati contul IBAN si numele unde sa va rambursam banii.