Serviciul clienti: 0752 832 241 sau prin email: contact@rhizome.ro

  • Coșul este gol!

Livrare

LIVRARE


Conditii de livrare 

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra. Veti fi atentionat(a) prin mail sau telefonic de livrarea produselor comandate. 

- livrarea se va face la adresa solicitata de client 

- livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care RHIZOME are contract sau prin mijloace proprii 

- produsele se vor livra in ambalajul special RHIZOME. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat 

 

Tarife de livrare 

Pentru a face o comanda pe RHIZOME nu este nevoie sa va inregistrati inainte. 

 

Costul livrarii pentru coletele trimise in Romania este de 19 lei, atat timp cat destinatarul se afla in aria de acoperire a curierului si nu sunt km suplimentari. Pentru coletele trimise in Europa de 99 lei, iar pentru celelalte regiuni 130 lei. Tarifele difera in functie de tara aleasa - tariful final se va afisa in momentul completarii adresei la plasarea unei comenzi. 

 

Produsele de pe RHIZOME au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina ‘cosul meu’ veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda. 

 

Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client. 

 

Termenul de livrare 

La descrierea fiecarui produs de pe site-ul nostru este mentionat termenul de livrare. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, de aceea este mentionat pe pagina fiecarui produs. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii, iar media livrarilor este de 10 zile lucratoare.