Folosește codul CLOTHING15 pentru 15% reducere la toată îmbrăcămintea de pe site
Folosește codul SHOES25 pentru 25% reducere la toată încălțămintea de pe site

  • Coșul este gol!

Intretinerea produselor

Acordarea unei atenţii sporite modului în care vă spălaţi hainele nu numai că le va prelungi durata de viaţă, ci va minimiza şi impactul asupra mediului economisind totodată resursele noastre naturale. Instrucţiunile de spălare de pe etichetă vă vor oferi sfaturi privind cea mai bună metodă de îngrijire a articolului de îmbrăcăminte, dar vă prezentăm şi alte sfaturi utile.

 

Detaliile

Îndepărtaţi detaliile detaşabile şi încheiaţi fermoarele şi închizătoarele înainte de spălare. Spălaţi hainele delicate cu detalii într-un săculeţ pentru rufe.

 

Tricotajele groase

Tricotajele groase ar trebui readuse la forma originală şi lăsate la uscat pe o suprafaţă plată, acesta fiind motivul pentru care aceste articole poartă în plus eticheta „Lăsaţi la uscat pe o suprafaţă plată”.

 

Inul

Inul este un material natural a cărui formă se poate deforma uşor atunci când este ud. Pentru a readuce haina la forma sa originală, călcaţi-o cu un fier de călcat cu aburi. Pentru a-i păstra strălucirea, călcaţi haina pe dos.

 

Vâscoza

Vâscoza este o fibră artificială din celuloză a cărei formă se poate deforma uşor atunci când este udă. Pentru a readuce uşor haina la forma sa originală, călcaţi-o cu un fier de călcat cu aburi.

 

Mătasea

Mătasea este un material foarte delicat şi ar trebui tratată cu grijă. Folosiţi un detergent pentru rufe delicate când spălaţi haine din mătase şi nu trageţi de ele atunci când sunt ude.

 

Lâna

Adesea, scoaterea la aer a hainelor din lână este suficientă. Folosiţi un detergent pentru rufe delicate atunci când le spălaţi. Folosiţi ciclul de spălare pentru lână sau ciclul de spălare manual al maşinii de spălat sau spălaţi-le manual. După spălare, călcaţi-le pentru a le reda strălucirea naturală.

 

Denimul

Spălaţi blugii pe dos pentru a reduce decolorarea lor. Scoateţi-i din maşina de spălat imediat după terminarea programului de spălare pentru a evita şifonarea. Aspectul caracteristic al denimului este rezultatul unei metode speciale de vopsire. Prin urmare, pe suprafaţa lor pot rămâne particule mici de pigment care se pot decolora prin frecare.

 

Pielea şi pielea întoarsă

Hainele din piele şi din piele întoarsă ar trebui duse la o curăţătorie specializată în îngrijirea hainelor de acest tip. Respectaţi instrucţiunile de întreţinere.

O cremă de întreţinere pentru încălţăminte şi/sau un spray pentru impermeabilitate ar trebui aplicate pe încălţămintea şi pe genţile din piele. Această măsură simplă le va îmbunătăţi protecţia împotriva apei, prelungind durata de viaţă a încălţămintei/genţii dumneavostră, făcându-le mai rezistente la murdărie.

Pentru pielea întoarsă şi cea nubuck, folosiţi doar spray de impermeabilitate, nu cremă. Încercaţi să nu purtaţi încălţămintea din piele întoarsă/nubuck sau să luaţi cu dumneavoastră geanta din piele întoarsă/nubuck dacă plouă sau este vreme umedă deoarece acest lucru ar putea provoca pătarea produsului, iar vopseaua din produs s-ar putea transfera mai uşor pe lucrurile dumneavoastră. Introduceţi şanuri pentru a păstra forma încălţămintei şi folosiţi un încălţător pentru a proteja călcâiele/tocurile încălţămintei atunci când o încălţaţi. Desfaceţi şireturile şi cataramele atunci când vă descălţaţi şi când vă încălţaţi.

 

Jachetele din puf

Aşezaţi mingi de tenis în uscător atunci când uscaţi hainele din puf pentru a repartiza uniform puful. Puful trebuie să fie uscat în întregime.

 

Îmbrăcămintea de ploaie

Îmbrăcămintea de ploaie ar trebui uscată prin picurare. Dacă o uscaţi într-un uscător-dulap, faceţi acest lucru la o temperatură scăzută. Respectaţi instrucţiunile de întreţinere.