Foloseste codul SUMMER21 pentru 20% reducere la
COLECTIA VARA 2021 de imbracaminte & incaltaminte

  • Coșul este gol!

Despre noi


Intr-o lume in care oamenii isi doresc sa arate bine, dar poate nu stiu exact ce piese vestimentare le pot pune in valoare personalitatea, RHIZOME aduce moda mai aproape de cei care care isi doresc sa o experimenteze. 


RHIZOME este un brand vestimentar versatil, infiintat in 2018 din dorinta de a ne exprima propria viziune despre moda, prin creatie 100% romaneasca si de a raspunde la o intrebare bine cunoscuta femeilor: ce port astazi?


Design-ul avangardist, taieturile arhitecturale, linia minimalista si varietatea incredibila a texturilor si materialelor se impletesc cu jocuri abile ale senzualitatii feminine traduse in texturi diafane, modele second skin, dar si extrem de structurate, ce permit expresia totala a corpului feminin. Cu un aer dark-chic, sofisticat, cool fara sa fie agresiv, aceste haine nu vor fi purtate pur si simplu. Sunt haine care te vor purta si care iti vor spune povestea.


Dezvoltăm și proiectăm fiecare colecție în urma unui proces complex, elaborat și cooperativ. Rezultatul nostru final nu este despre statut, imagine sau prestigiu. Rezultatul nostru final este despre TINE. Suntem răbdători în a căuta cu atenție, a descoperi și a selecta fiecare material care este inclus în procesul de design. Fiecare culoare, fiecare textură, fiecare detaliu contează.


Ne bucuram sa oferim experiente nelimitate de fashion tuturor clientilor nostril!